Avbytare: Vasko Mitrovic, Jonathan Bergeling, Nicklas Mattsson, Douglas Christensen och Philip Borgström.

Carl Odell ut - Douglas Christensen in 60 min
André Andersson ut - Oliver Wilson in 68 min
Emir Rozajac ut - Ernad Crnojevic in 82 min

MATCHKOMMENTARER
Förlust i genrepet. Efter den fina matchen mot Rydsgård senast hade vi stora förhoppningar att vi skulle kunna upprepa insatsen mot Lindeborg. I den 3:e minuten slår Johan Hellström en hörna mot första stolpen där en försvarare ska rensa undan men prickar Emir Rozajac i ändalykten och bollar far i mål till 1-0. Alla mål räknas! Detta var Emirs 3:e mål i år. I den 5:e minuten får Lindeborg en frispark vid mittlinjen. Bollen lyfts in mot ÖT Smygehuks straffområde och Torpförsvaret nickar bort, men inte bättre än att en motståndare fångar upp bollen vid 16 meterslinjen och passar bollen fram till en helt fri forward som kan raka in kvitteringen till 1-1. I den 18:e minuten slår Emir Rozajac en fin genomskärare ut till vänster mot Johan Hellström som sticker in bollen bakom backlinjen till Kim Eriksson som försöker lobba målvakten men målvakten lyckas tippa bollen över målet. I den 23:e minuten slår André Andersson en fin långboll på djupet mot Kim Eriksson som tar sig in i straffområdet och spelar snett bak till Oliver Wilson som skjuter men bollen räddas på mållinjen. I den 27:e minuten byts en skadad Kim Eriksson ut och in kommer Vasko Mitrovic. I den 38:e minuten slår Lindeborg en lång boll upp mot vår backlinje där Patrik Lippe försöker nicka hem till Joel Gustafsson men nicken blir för tam och en Lindeborgforward snor åt sig bollen och placerar in 1-2. I den 40:e minuten skjuter Thom Nilsson ett fint markskott från 25 meter som målvakten med nöd och näppe lyckas tippa ut till hörna. I den 41:a minuten slår Oliver Wilson ett inlägg till Johan Hellström i straffområdet och Johan skjuter ett skott som målvakten tippar över. I den 43:e minuten slår Lindeborg en boll på djupet till en offsidestående forward som rusar mot mål och sätter 1-3 bakom Joel Gustafsson. Huvuddomaren erkände direkt att målet borde dömts bort pga offside men godkänner det trots allt. I paus går Oliver Wilson ut och in kommer Jonathan Bergeling. I den 56:e minuten går Ernad Crnojevic ut och in kommer Nicklas Mattsson. I den 60:e minuten går Carl Odell ut och in kommer Douglas Christensen.I den 67:e minuten kommer Nicklas Mattsson in i straffområdet och spelar snett bak till Jonathan Bergeling som skjuter men målvakten räddar. I den 68:e minuten går André Andersson ut och in kommer Oliver Wilson. I den 69:e minuten spelar Vasko Mitrovic fram bollen till en fri Oliver Wilson men målvakten räddar med en fotparad. I den 82:a minuten går Emir Rozajac ut och in kommer Ernad Crnojevic. I den 86:e minuten tar Oliver Wilson sig fram på vänsterkanten och spelar bollen snett bakåt i straffområdet till Johan Hellström som elegant placerar in 2-3. Detta var Johans 5:e mål i år. I den 88:e minuten kommer Jonathan Bergeling in fint i straffområdet och spelar snett bak till Oliver Wilson som skjuter direkt men en försvarare slänger sig och täcker snyggt. Matchen slutar 2-3. Det är bara att ta nya tag och ladda inför premiären.
I nästa match som är seriepremiär väntar Bjärreds IF på Smygehamns IP på lördagen den 9:e april klockan 14:00.